Benicàssim, Orpesa i Torreblanca suspenen la Nit de Sant Joan

L'objectiu és evitar aglomeracions i nous contagis de coronavirus
La Nit de Sant Joan s'ha suspés ja en moltes localitats valencianes | Castelló Turisme

A poc més d'una setmana de què comence l'estiu, són moltes les localitats valencianes que han suspés festes d'estiu. En este sentit, la Nit de Sant Joan —celebrada la matinada del 23 al 24 de juny— no podia ser menys i molts municipis ja han suspés esta tradicional celebració en les platges per a evitar més contagis de coronavirus en plena desescalada.

Les últimes en fer este anunci han sigut tres localitats de la comarca de la Plana Alta (Castelló): Benicàssim, Orpesa i Torreblanca. En este sentit, la primera ha anunciat la prohibició de celebrar cap activitat en les platges durant la nit del 23 al 24 de juny, ja que la celebració de la Nit de Sant Joan no permetria mantindre les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries.

Per la seua banda, des de l'Ajuntament d'Orpesa ha informat que un dispositiu especial de vigilància policial evitarà la possible entrada de persones i llenya a l'arena de les seues platges i que, a demés, se sancionarà a qui no complisca les prohibicions. Per a assegurar-ho, les platges estaran precintades amb un cordó policial des de la vesprada.

En el cas de Torreblanca, l'Ajuntament encara no ha fet pública oficialment esta decisió, però ha avançat a 'Mediterráneo' que prohibiran concentracions en les platges, tot i que permetran banyar-se els peus. Per a evitar eixes aglomeracions, establiran controls de la Policia i Protecció Civil.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerta: L'estafa que aprofita la teua mascareta per a buidar-te el compte" "La nova decisió del govern espanyol que interessa a tots els treballadors"