ÚLTIMA HORA

CORONAVIRUS: Repunt de morts després de 4 dies sense defuncions en el territori valencià

CaixaBank avança 100 milions en prestacions per atur a 138.000 persones

Esta operació és fruit del conveni signat pel Ministeri de Treball i el Servici Públic d'Ocupació (SEPE) i les entitats financeres
CaixaBank dona una gran notícia als seus clients | CaixaBank

 

CaixaBank ha avançat este divendres, 15 de maig, el pagament de 100 milions d'euros en concepte de prestacions de desocupació per a un total de 138.000 persones afectades per un expedient temporal de regulació d'ocupació (ERTO).

 

Esta operació és fruit del conveni signat pel Ministeri de Treball i el Servici Públic d'Ocupació (SEPE) amb les entitats financeres el passat 7 de maig amb l'objectiu que les prestacions per desocupació s'abonen als qui tinguen reconegut el dret al subsidi sense esperar a la data tradicional de cobrament, ha recordat el banc en un comunicat.

 

D'esta forma, CaixaBank ha sigut una de les primeres entitats financeres a posar en marxa esta mesura, que ha permès que els clients disposen dels diners des de primera hora d'este divendres sense haver de sol·licitar-lo expressament i sense cap cost. Quant als perceptors que encara no hagen pogut rebre la prestació per no estar tramitat el seu cas, la tindran en el seu compte pròximament, a mesura que les autoritats remeten la informació necessària per al pagament.

 

A este procediment especial per a clients en ERTO que encara no havien rebut la seua prestació cal sumar l'avançament del pagament del subsidi per a aquells que ja l'havien anat cobrant en mesos anteriors o tenien tramitada la seua situació, una operació que CaixaBank va fer el 3 de maig. D'esta manera, el banc presidit per Jordi Gual va avançar la prestació per desocupació a 1,4 milions de clients per un import de 1.041 milions d'euros.

  

Les pensions

A demés, CaixaBank ha efectuat este divendres el pagament de les pensions als seus clients jubilats, una cosa es traduïx en l'ingrés d'un total d'1,8 milions de pensions domiciliades per uns 2.000 milions d'euros. La data habitual de cobrament de les pensions és el dia 25 de cada mes, si bé des de la declaració de l'estat d'alarma per la pandèmia CaixaBank ha avançat el dia de cobrament.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram