INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Caixabank perdonarà el lloguer de les més de 21.000 cases afectades pel coronavirus

La mesura afecta a les persones que s'hagen quedat en l'atur, patisquen un ERTO o als autònoms sense activitat
CaixaBank perdonarà el lloguer de les més de 21.000 cases | València Diari

 

Caixabank perdonarà les rendes als qui tinguen contractes de lloguer amb la seua filial immobiliària a partir del mes d'abril i que s'hagen vist afectats per les conseqüències derivades de la crisi del coronavirus, segons ha informat el grup en un comunicat. La mesura va dirigida a persones que s'hagen quedat en l'atur o patisquen un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) i als autònoms que s'hagen vist obligats a parar la seua activitat o que l'hagen vist reduïda en més d'un 40% a conseqüència de l'estat d'alarma.

 

Vigent fins a la finalització de l'estat d'alarma

La condonació del deute estarà vigent fins al mes en què es decrete la finalització del període d'alarma, si és que s'ha d'estendre més allà d'abril. La societat immobiliària de Caixabank, BuildingCenter, té més de 21.000 cases de lloguer.

 

L'empresa posarà la mesura a disposició dels llogaters en els pròxims dies i els que vullguen acollir-s'hi hauran d'omplir un formulari i no se'ls girarà el rebut d'abril. Posteriorment, hauran d'aportar tota la documentació acreditativa.

 

Avança el pagament de pensions

L'entitat bancària ha decidit avançar el cobrament de la pensió de la Seguretat Social a este divendres, cinc dies abans de la data habitual de cobrament. Per tant, els 1,8 milions de clients amb la pensió domiciliada en CaixaBank la poden percebre des del passat 20 de març.

 

A demés, l'entitat bancària ha posat en marxa un sistema especial d'informació i organització de cites prèvies per als clients més grans de 65 anys que vullguen percebre en efectiu la pensió o fer reintegraments durant els pròxims dies. L'objectiu de la mesura és «fer compatible» el servici de l'entitat bancària i, al mateix temps, evitar cues en les oficines per a «protegir la salut» d'este col·lectiu.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Més notícies de la categoria Actualitat