Castelló inicia els treballs tècnics futurs d'estratègia provincial d'igualtat entre dones i homes

La vicepresidenta i titular de l'àrea d'Igualtat, Patricia Puerta, destaca la importància de promoure interna i externament polítiques públiques d'igualtat

La Diputació de Castelló continua avançant en el desenvolupament de polítiques públiques i accions d'igualtat amb la finalitat d'acabar amb les desigualtats entre dones i homes en tots els àmbits de la vida, tant públics com privats. En esta ocasió, la institució provincial ha iniciat el treball tècnic per a perfeccionar la futura estratègia provincial d'igualtat entre dones i homes.

Per al desenvolupament d'esta estratègia, s'ha convocat demà 15 de novembre en el Palau del Marqués de Villores, en el municipi de Sant Mateu, una jornada a la qual acudiran personal tècnic d'ajuntaments, agents d'igualtat, organitzacions expertes del feminisme i associacions de dones, per a col·laborar amb la institució provincial per tal de perfeccionar este pla extern.

La vicepresidenta de la Diputació i titular de l'àrea d'Igualtat, Patricia Puerta, ha valorat positivament esta trobada que, en les seues pròpies paraules, ''respon al compromís d'esta nova Diputació amb les polítiques que promouen la igualtat d'oportunitats des d'una mirada feminista i de drets humans''. Sobre este tema, ha explicat que l'estratègia està dissenyada amb un ''fort caràcter provincial, per a fer valdre que les institucions locals som un lloc idoni per al desenvolupament d'accions d'igualtat''.

Puerta ha definit esta estratègia provincial d'igualtat com ''un pla fonamental per al desenvolupament i la cohesió social de la nostra província'', i ha agraït a tots els agents socials que assistiran a la jornada ''el seu compromís per a aconseguir la millor estratègia possible i una societat més feminista''.

Des de l'àrea d'Igualtat es coordinen iniciatives per a millorar la qualitat de vida de totes les persones independentment del seu gènere. És un gran repte, ja que implica la cerca de transformacions socials, personals i institucionals que permeten canviar idees, comportaments i actituds que provoquen la desigualtat i les violències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més de 700.000 persones sofreixen diabetis en la Comunitat Valenciana" "La NASA busca candidats per a estar dos mesos en el llit per 11.000 euros"