Baixen els contagis de coronavirus en Espanya durant el cap de setmana

Madrid lidera el rànquing de nous contagiats, amb més de 600 casos nous
El Ministeri ha informat de 237 defuncions per coronavirusv | València Diari

Els contagis per coronavirus en Espanya han baixat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dilluns, 7 de setembre, amb 2.440 casos nous de coronavirus en les últimes 72 hores, després de tot el cap de setmana. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 525.549 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 237 defuncions per coronavirus, 19 menys que divendres, en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 29.516, 98 més que el divendres.

Este dilluns, Madrid continua sent la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 670. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies també ha sigut Madrid, amb 74 morts, a gran distància de la segona, Andalusia, amb 39.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El XVI Festival Internacional de Tango de Sagunt arriba el dissabte" "20 alumnes sense classe i 8 mestres aïllats per un positiu en una escola de Gandia"