L'emotiva carta del personal sanitari de l'UCI a les famílies dels pacients

Diferents hospitals s'han unit a la iniciativa
La carta | Europa Press

 

Els professionals que treballen en les Unitats de Cura Intensiva (UCI) de diferents hospitals alacantins han compartit un text destinat als familiars dels pacients que es troben ingressats per COVID-19 amb l'objectiu de fer-los arribar un missatge: «Els vostres familiars no estan sols; les nostres mans són les vostres mans».

 

El text ha sigut elaborat per Elena Arráez, infermera i psicòloga de l'UCI de l'Hospital Sant Joan d'Alacant, a on va eixir originalment la iniciativa, a la que s'han sumat les i els treballadors de l'UCI de l'Hospital General Universitari d'Elx, que ha compartit l'emotiva carta en xarxes socials.

 

«Els vostres familiars no estan sols, este amb ells»

La carta comença: «A vosaltres que vos heu quedat darrere de les nostres portes deixant al vostre familiar en les nostres mans i deixant ací el vostre cor trencat... A vosaltres volem dir-vos que, en estos moments de crisis, les nostres mans són les vostres mans, estem units en un gran cor i tots nosaltres, cada volta que entrem a fer alguna tècnica que precisa el vostre familiar, posem la nostra ànima en això».

 

«Tots som un, i en estos temps tan difícils hem aprés: a somriure baix les nostres màscares, a besar amb l'ànima, a abraçar amb la mirada, a acariciar amb el pensament», prosseguix. El personal de l'UCI afirma: «Els cuidem com si foren la nostra família perquè si alguna cosa hem aprés d'esta pandèmia és a ser tots un». «Els vostres familiars no estan sols, este amb ells. I estem treballant sense descans per a què, de cor, prompte pugueu abraçar-los», conclou.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!