El festival 'Ojos Rojos' de Xàbia reivindica la fotografia espanyola i llatina

El festival estarà fins al 24 d'ocubre
El festival comença el dissabte | Pixabay

El Festival 'Ojos Rojos' tira mà de l'energia i il·lusió per a plantar-li cara a la crisi del Covid 19 i presentar la seua segona edició. Este acte entorn de la fotografia, amb seu en la localitat de Xàbia, en la Marina Alta (València), està organitzat pel col·lectiu Artèria Urbana.

D'esta manera, es proposa una intensa agenda del 19 de setembre al 24 d'octubre fidel al seu objectiu: reivindicar la fotografia espanyola i llatina i acostar el món dels autors de renom i el talent i frescor dels jóvens valors a l'espectador de la Marina Alta.

El regidor de Cultura, Quico Moragues, ha posat en valor el gran esforç dels organitzadors per a superar la difícil conjuntura d'enguany i també a l'Agrupació Fotogràfica de Xàbia (AFX) pel suport que brinda al festival. La comissària artística d'Ulls Rojos, Mili Sánchez, ha avançat les línies bàsiques de les 13 exposicions que es podran vore a través d'Ulls Rojos en Xàbia, Dénia, Pedreguer i València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Setmana dels Arrossos d'OIiva comptarà amb 7 restaurants" "ATENCIÓ: Llíria posa solució a la plaga de rates en el municipi"