Formació gratuïta 'on line' per als valencians

L'Ajuntament de València oferix cursos a les persones empadronades en la ciutat
Formació 'on line' gratuïta per a les persones empadronades en València | Cedida

L'Ajuntament de València oferix a les persones empadronades en la ciutat i que estiguen registrades en l'Agència d'Ocupació de València Activa formació 'on line' i sense cap cost. La finalitat és «que milloren les seues competències, optimitzen les seues possibilitats en la busca de faena o garantisca la viabilitat i el creixement dels seus projectes».

Segons informa 'Levante', la regidora de Formació i Ocupació, Pilar Bernabé, ha explicat que esta iniciativa «pretén arribar, a través de la web de València Activa, al número més gran de valencians i valencianes per a que milloren, per exemple, les seues competències digitals». «Es tracta d'una formació oberta dirigida tant a persones que estan en situació d'atur, com per a emprenedors i emprenedores, o persones que treballen i que vulguen profunditzar en alguna matèria de les que hi ha», ha afirmat.

L'oferta, que no tindrà límits d'inscripcions, compta amb 4 cursos massius oberts (MOC) en línia d'entre 20 i 30 hores, amb nocions informatives d'entre 4-5 hores de diferents àrees. Entre elles hi ha competències digitals, màrqueting digital, habilitats personals per a la busca de faena, comerç electrònic i tecnologies habilitadores.

4 cursos MOC

Els cursos que s'oferiran seran sobre 'Gestió de projectes', 'Disseny web HTML5+CSS', Grow Hacking' i 'Aprenentatge en contextos digitals'. Pel que fa a les nocions informatives, seran matèries que es demanen en el mercat laboral com, per exemple, tècniques de màrqueting 'on line', social media i mòbil. 

«Esta formació presenta diferents avantatges. Entre ells l'eliminació de barreres geogràfiques i la flexibilitat horària, motiu pel que es podrà accedir des de qualsevol lloc i a qualsevol hora del dia», segons Pilar Bernabé.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una festa diferent: L'època juràssica arriba enguany al Porrat de Benirredrà" "Descobrix el metge valencià més valorat d'Espanya"