Gandia rep una ajuda del Consell per a promocionar la 'Ruta dels Borja'

Han destinat 100.000 per a potenciar la marca
Volen incentivar el turisme de la localitat | Ajuntament de Gandia

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Gandia, en la comarca de la Safor (València) per a potenciar i comercialitzar la 'Ruta dels Borja' durant 2020.

A través d'este conveni, la Generalitat destinarà 100.000 euros perquè l'Ajuntament de Gandia impulse la promoció i el posicionament de la marca 'Territori Borja'. Este acord permetrà establir un nou pla de comunicació per a Gandia, en el marc de la ciutat com a destinació turística intel·ligent, que ajudarà al sector turístic local en matèria de promoció i comercialització de la 'Ruta dels Borja', durament afectada per la crisi sanitària del Covid-19.

A demés, este conveni impulsarà la creació de nous continguts audiovisuals i accions de dinamització turística per part de l'Ajuntament de Gandia, que aniran des d'actuacions amb mitjans de comunicació i prescriptores, a disseny, edició i impressió de material promocional, entre altres. Cal destacar que entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està fer actuacions encaminades a la consolidació dels productes i destinacions turístiques valencianes.

El regidor delegat de Turisme, Vicent Mascarell, ha valorat positivament la notícia i ha afirmat que «una volta més es demostra que tant el consell com Gandia apostem per productes de qualitat que aporten noves experiències a les persones que ens visiten. 'Territori Borja' és una mostra més d'esta classe d'iniciatives que ens ajuden a diferenciar-nos d'altres destins».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Javier Gutiérrez, premi del Festival de Cinema de Paterna" "Un artista faller dona vida als personatges d'un videojoc"