La Justícia confirma la segona resolució de Sanitat per al confinament de Benigànim

A partir d'ara es permetrà l'assistència a llocs de culte
La nova ratificació respecte al confinament de Benigànim | Viquipèdia

El Jutjat contenciós administratiu número 5 de València ha ratificat les mesures adoptades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en la seua resolució d'1 de setembre, per la que es deixava sense efecte la resolució de 30 d'agost i s'establien noves mesures en el municipi de Benigànim, la Vall d'Albaida (València), a conseqüència de la situació de crisi sanitària pel Covid-19.

En l'acte consta que en la motivació d'esta acta administrativa s'especifica que «el confinament de la població té caràcter perimetral i que es permet la circulació de persones residents dins del nucli de població, si bé es desaconsellen els desplaçaments i fer activitats imprescindibles».

La nova regulació ratificada permet l'assistència a llocs de culte, amb un terç de l'aforament, garantint la distància mínima interpersonal de 1,5 m i ús de mascaretes. L'acte, que ha comptat amb l'informe favorable del Ministeri Fiscal, afig el respecte al principi de proporcionalitat, sent les mesures adoptades «adequades a l'objecte pretés i no constant la possibilitat d'unes mesures menys lesives per a la consecució de l'objectiu proposat».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Xavier Torres inaugura la temporada del Palau de la Música de València" "Les 2 raons per a no portar els fills a l'escola i no ser acusat de delicte"