Labora oferix ajudes perquè els municipis afectats per la DANA contracten a persones desocupades

El pla pretén impulsar un entorn resilient que afavorisca la regeneració econòmica i social de les zones afectades
Es donaran ajudes per a contractar a persones | GVA

Labora, el Servici Valencià d'Ocupació i Formació, ha publicat en la seua pàgina web el llistat de les entitats locals afectades per la DANA que podran contractar a persones desocupades per a fer plans en matèria d'emergències.

Esta actuació s'emmarca en el Pla Baix Segura renaix, que pretén impulsar un entorn resilient que afavorisca la regeneració econòmica i social del Baix Segura al mateix temps que promou un creixement territorial respectuós amb el medi ambient, per a afrontar futurs episodis de temporals. A demés, que este possibilite una major vertebració d'esta comarca alacantina amb el territori valencià, informa la Generalitat en un comunicat.

Este pla, que forma part del programa Avalem Experiència impulsat per la Conselleria d'Economia Sostenible, permetrà que els municipis afectats per la DANA puguen contractar a persones desocupades que tinguen la titulació de tècnic superior en Coordinació d'Emergències i Protecció Civil amb l'objectiu que elaboren o actualitzen i implementen els seus Plans Territorials Municipals enfront d'Emergències (PTM) i Plans d'Actuació Municipal enfront d'Inundacions (PAM Inunda). 

Labora farà una preselecció, en tot el territori, entre les persones desocupades inscrites en Labora que complisquen els requisits de titulació i hagen sol·licitat treballar en l'àmbit territorial de la comarca del Baix Segura.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oferta laboral: Xàtiva oferix dos nous llocs de treball" "El motiu pel que bars i restaurants de Castelló han registrat un augment de clients"