IMPORTANT CORONAVIRUS:

Ara t'enviem GRATIS al mòbil les últimes hores del Coronavirus en la Comunitat. Clica ací i estigues informat!

Mercadona sorprén amb la nova col·lecció de maquillatge ‘Chica Boom’

L’empresa d’alimentació ha anunciat el llançament d’una edició limitada de maquillatge plena de color.
Imatge de la col·lecció de maquillatge 'Chica Boom' | CEDIDA

 

La marca Deliplus de la cadena de supermercats Mercadona no deixa de sorprendre. En aquesta ocasió, la notícia ha sigut el llançament d’una col·lecció de maquillatge baix el nom ‘Chica Boom’, una edició limitada que es vendrà fins a esgotar existències.

 

Els components de la col·lecció són un llapis d’ulls amb ‘glitter’ de llarga duració, un coloret de textura cremosa per a donar lluminositat als llavis i els pòmuls, i una paleta amb huit colors d’ombra en pols i un il·luminador a la part central. A més, per a delinear i fer destacar els nostres llavis trobem uns llapis amb tonalitats de diversos colors, cremosos i amb molta brillantor. El seu colorit és ideal per a combinar-lo amb ungles d’efecte gel.

 

Maquillatge ràpid i senzill amb el ‘Look Ràpid 2 en 1’

El 'Look Ràpid 2 en 1' de 'Chica Boom' | CEDIDA

 

Un dels ‘looks’ que proposa aquesta col·lecció tan versàtil és el ‘Look Ràpid 2 en 1’, un dels més fàcils d’aplicar: Utilitzant coloret als nostres llavis i pòmuls donarem més lluminositat al nostre rostre i, a més a més, pot completar-se amb un color d’ungles salmó.

 

El ‘look’ més natural

Imatge del 'look' més natural de 'Chica Boom' | CEDIDA

 

‘Chica Boom’ també és perfecte per a les consumidores que preferisquen un maquillatge més natural, i amb la seua gran varietat d’ombres podem aconseguir un aspecte espontani. Gràcies a les ombres d’ulls Nº 01, 02 i 04 i el llapis negre, obtindrem una imatge fresca i natural, i si afegim coloret al rostre i utilitzem el pintallavis ‘Color Pleno Nº1 Coral’ o el ‘Nº4 Rosa Intenso’, tindrem un aire més juvenil.

 

Ideal també per a un ‘look’ de festa

Imatge del 'Look de Festa' de 'Chica Boom' | CEDIDA

 

Si el que busquem és un maquillatge de nit més sofisticat, tenim al nostre abast les ombres d’ulls Nº 06, 07, 08, 09 amb el llapis negre, i l’il·luminador Nº05. Per als llavis, les opcions ideals són el ‘Color Pleno Nº02 Malva’ o el ‘Nº03 Cereza’, mentre que per a les ungles pot triar-se el pintaungles ‘Nº 870 Fucsia Perla Gel’.

 

Gràcies a la facilitat per a aplicar tots els seus productes, la col·lecció ‘Chica Boom’ ens ajudarà a renovar el nostre ‘look’ ràpida i còmodament. Per a utilitzar el coloret és tan fàcil com usar la punta dels dits, i per a perfilar els ulls pot fer-se amb el llapis negre i acompanyar-lo del color d’ombra que desitgem.

 

 

Respecte a les ungles, és recomanable utilitzar una base per a protegir-les, per a després aplicar fins i tot dos capes d’esmalt, deixant temps per a què sequen. L’acabat perfecte s’aconsegueix amb una capa de la ‘Laca Nº 662 Top Coat Gel’.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!