Més de 6.000 quilograms de productes en la Mostra de l'Embotit de Requena

La Fira serà des del 7 fins al 9 de febrer
Es podran assaborir més de 6.000 quilograms de productes | Ajuntament de Requena

Demà divendres, 7 de febrer, s'inaugura la XXVII edició de la Mostra de l'Embotit Artesà i de Qualitat de Requena, en la que els diferents visitants podran assaborir més de 6.000 quilograms d'embotit de botifarres, llonganisses i sobrassades, entre altres productes fins al pròxim 9 de febrer. 

La Fira comptarà amb la presència del cuiner valencià Alejandro del Toro, un dels xefs més importants en el sector de la cuina alta en el territori valencià, que ha acceptat el repte d'elaborar un plat creatiu amb els diferents embotits de Requena, en la Plana d'Utiel (València).

Junt als embotits de la ciutat, els visitants de la Fira també podran trobar entre els productes el tradicional 'Bollo de Requena' fet pels forners, formatges i olis i, per a acompanyar el menjar, hi haurà vi de la Denominació d'Origen Utiel-Requena. 

Les degustacions

La Mostra d'Embotit Artesà i de Qualitat de Requena posarà a la disposició dels visitants més de 6.000 tiquets de degustacions, a un preu de 8 euros per al divendres i de 10 euros per al dissabte i el diumenge. 

Cada tiquet inclou quatre degustacions diferents d'embotit, una de forn, una de plats de cullera, tres begudes i una entrada a un monument o museu de la ciutat per a anar en qualsevol dia de l'any. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Colón perdrà un carril per a cotxes per l'ampliació de la xarxa d'autobusos de l'EMT" "Incorporen el nom de 'València' en un dels llocs més fotografiats de la ciutat"