Polèmica en Silla per uns clauers amb la cara de Franco com a premi en una tómbola

Alguns veïns van traslladar la seua indignació a l'alcalde de la localitat
Polèmica en Silla per uns clauers amb la cara de Franco com a premi en una tómbola de la Fira de Nadal | Compromís per Silla

Polèmica en la localitat de Silla, en la comarca de l'Horta de València, per uns clauers amb la cara de Franco, repartits com a premi en una tómbola de la Fira de Nadal. No va faltar temps per a que alguns veïns s'indignaren i li mostraren el seu desacord a l'alcalde.

En este sentit, Vicente Zaragozá, l'alcalde socialista del municipi, li va traslladar a la Policia Local de Silla que anara a comprovar si les denúncies dels veïns eren certes, segons informa 'Levante-EMV'. Uns agents s'arrimaren a la paradeta i, efectivament, van vore els clauers amb la cara de Franco i la bandera franquista.

Davant d'açò, els policies li van demanar a l'amo de la paradeta que retirara estos clauers i l'home ho va fer sense oposar-se en cap moment. L'alcalde ha afirmat que «després de la comprovació policial s'instà a l'amo de la fira que retirara els objectes i este acceptà, ja que no poden obligar-lo perquè no constituïx delicte».

El grup polític de Compromís en la localitat també va denunciar la presència d'estos clauers com a premi a través de les seues xarxes socials: «Demanem la retirada de simbologia feixista i anticonstitucional de la fira de Nadal de la plaça del Poble. Xiquets i xiquetes, adolescents i jóvens no poden estar exposats de manera lúdica i de cap manera amb estos objectes que es regalen en la tómbola per anticonstitucional».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Milers d'opositors valencians a la Policia Nacional suspenen en ortografia" "Esta regió espanyola vol separar-se de la seua comunitat autònoma"