La quinta edici贸 del Festival MUT arriba este cap de setmana a Castell贸 de la Plana

Comptar脿 amb quatre espais que respectaran les mesures pel Covid-19
Ja van per la quinta edici贸 | Pixabay

Castell贸 de la Plana emmudir脿 este cap de setmana amb la quinta edici贸 del MUT!, Festival Internacional d'Arts Esc猫niques sense Text organitzat, per la Regidoria de Cultura. Per quint any consecutiu la ciutat s'omplir脿 amb les interpretacions d鈥檜na dotzena de companyies nacionals i internacionals, que tindran com a escenari el Passad铆s de les Arts (amb tres espais esc猫nics) i la pla莽a de l'Hort dels Corders.

L'edici贸 d'enguany incrementar脿 els passes per tal de garantir els aforaments i assegurar que els espais s贸n higienitzats en finalitzar cada funci贸. 芦Hem multiplicat els esfor莽os per a fer d鈥檈sta proposta cultural una activitat segura, com ho s贸n totes les que programem禄, ha incidit la regidora de Cultura, Ver貌nica Ruiz. 

Amb un espectacle d'este scaracter铆stiques, 'La tortuga de Gaugin鈥 comen莽ar脿 el MUT! 2020. Divendres 25 la companyia, Lucamores portar脿 esta representaci贸 plena de color, art en directe i espectacular escenografia a la pla莽a de l'Hort dels Corders cap a les 22.30 hores.

Consulta la programaci贸

El plat fort de dissabte tamb茅 arribar脿 a la nit, amb l鈥檕bra Flotados, novament en l'Hort dels Corders a la mateixa hora. L鈥檈spectacle de David Moreno CIA i Cristina Calleja, premiat amb el MAX l鈥檃ny 2019, deixar脿 bocabadat el p煤blic amb una posada en escena en qu猫 la llum i multitud de plataformes ompliran l鈥檈spai.

Per貌 el MUT! es far脿 durant tot el dia en els tres escenaris del Passad铆s de les Arts. Somente (12.00 i 18.00), Le Petit Bonhomme en Mousse (12.30 i 13.45), Quan no Toc脿vem de Peus a Terra (12.45), Boom! (18.45) i Esencial ompliran una jornada d鈥檈spectacles per a tots els p煤blics.

Diumenge, el teatre tornar脿 al Passad铆s de les Arts amb l鈥檈spectacle Sorriso (12.00 i 18.45 hores), Isla (12.30 hores) i Avec le Temps (19.15 hores). La companyia Escandall Teatral representar脿 l鈥檕bra Amagatalls Secrets (18.00), un espectacle sobre l鈥檃b煤s del pl脿stic que compta amb el suport de Reciplasa. Per a la cloenda del festival, Castell贸 rebr脿 Leandre Clown, un mestre del teatre gestual que fascinar脿 el p煤blic amb Rien 脿 Dire (20.00 hores).

La programaci贸 completa, els horaris i les localitzacions es poden consultar en este web, a on el p煤blic tamb茅 podr脿 trobar una descripci贸 completa de les obres i companyies, a dem茅s de les indicacions i normes Covid-19 que s'hauran de respectar per tot p煤blic assistent.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Els millors plans per al cap de setmana en el territori valenci脿" "Concert! Actuaci贸 de L铆dia Pujol el dissabte en Sagunt"