Renfe ofereix descomptes del 70% en AVE i llarga distància durant gener i febrer

Ciutats com València, Alacant, Barcelona, Madrid, Sevilla, Màlaga o Bilbao estan incloses en la promoció.
La promoció té descomptes de fins al 70%. | Europa Press

 

Descomptes de fins al 70% per a viatjar en AVE i Llarga Distància. Eixa és la proposta que Renfe ha presentat aquesta setmana com unes "Rebaixes al tren". La campanya busca incentivar els viatges durant aquests mesos d'hivern a una gran quantitat de destinacions.

Els descomptes de la promoció es podran gaudir durant els mesos de gener i febrer en trajectes arreu d'Espanya. Ciutats com València, Alacant, Barcelona, Madrid, Sevilla, Màlaga o Bilbao estan incloses en la promoció. Les places són limitades, fins a esgotar existències, i estan disponibles per a determinats trens i dies.

Ofertes a València i Alacant

Entre els trajectes oferits a la web de Renfe es pot trobar València-Còrdova, amb preus a partir de 25,25 euros; València-Màlaga, a partir de 23,30 euros, o València-Sevilla, des de 28,05 euros. Altres trajectes també inclouen les ciutats valencianes, com Barcelona-València des de 12,20 euros, Barcelona-Alacant des de 15,80 euros, Madrid-Alacant des de 19,70 euros o Madrid-València des de 12,85 euros amb Intercity i 21,95 euros en AVE.

Accés a les ofertes

Les ofertes estaran disponibles en més d'un milió de tarifes promocionals amb descomptes d'un 50, 60 i 70% sobre la Tarifa General. El termini per a poder comprar els bitllets acaba el 31 de gener de 2019. Pel que fa als bitllets comprats, no admeten canvis ni devolucions, ni selecció de seients. Així mateix, la promoció no admet grups ni és acumulable amb cap altre tipus d'oferta, excepte la de família nombrosa.

Per a la compra dels bitllets estaran disponibles tots els canals de venda excepte les finestretes de les estacions i la venda telefònica, on no estan disponibles els descomptes més alts. Tots els bitllets en promoció van acompanyats d'un logotip amb una P.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram