València instal·la fonts d'aigua filtrada i refrigerada segures davant del coronavirus

La regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, assegura que complixen amb totes les recomanacions per a evitar contagis
Les fonts complixen amb totes les mesures per a evitar contagis | Cedida

L'Ajuntament de València ha instal·lat tres fonts d'aigua potable filtrada i refrigerada en la plaça de l’Ajuntament, el passeig Marítim i la Ciutat de les Arts i les Ciències «per a fer front a esta temporada d'estiu i turística com un servici més a la ciutadania i als qui que ens visiten».

D'esta manera ho ha explicat este dimarts la regidora del Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía, qui ha assegurat que estos sortidors «complixen amb totes les recomanacions per a evitar contagis per coronavirus perquè no hi ha contacte directe amb el canó de l'aigua». La iniciativa s'emmarca en el conveni entre l'Ajuntament i la Fundació Aigües de València «per a promocionar l'aigua de l'aixeta i conscienciar a les persones de l'impacte mediambiental que té el consum d'aigua embotellada». 

Valía, durant la presentació de les noves instal·lacions, ha explicat que les fonts «estan dissenyades per a omplir botelles i, a demés, complixen amb totes les recomanacions per a evitar contagis per coronavirus perquè no hi ha contacte directe amb el canó de l’aigua».

Els sortidors es troben al costat de la font de la plaça de l'Ajuntament; en el passeig Marítim, prop de l'escultura dels Dofins en la platja de la Malva-rosa; i en la Ciutat de les Arts i les Ciències, a l'altura del pont de l'Assut de l'Or. Segons ha manifestat l'edil, «continuarem instal·lant en els pròxims mesos algunes més en punts de molta afluència». Valía ha assegurat que «és una aposta important pel consum de l'aigua de l'aixeta que estem fent des de l'Ajuntament i és una acció més encaminada a millorar també l'impacte mediambiental que té el consum d'aigua».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Experts valencians alerten d'un greu risc en menors pels gels hidroalcohòlics" "Noves ofertes de treball en la província de València"