Wuhan celebra un festival de música amb milers d'assistents sense màscara

Els milers d'assistents al Festival de Música de Strawberry van celebrar el pont nacional del Dia de Maig

El Festival de música de Strawberry de Wuhan (la Xina), lloc on es van detectar els primers caos de COVID-19 el desembre de 2019, ha congregat a milers de persones, que han acudit, i que ara ha semblat oblidar els estralls de la malaltia.
A part d'este fet, el més significatiu i a ressaltar és que la majoria dels assistents anaven sense màscara, evidenciant el que és la nova normalitat xinesa.


Els habitants de Wuhan amb este esdeveniment han celebrat el pont nacional del Dia de Maig ballant, saltant i xisclant mentre els seus artistes favorits prenien l'escenari. Era la volta d'esta cita després que l'any passat haguera de cancel·lar-se pel COVID-19.


Segons ha detallat un portaveu de l'organització a Reuters, el nombre d'assistents s'ha reduït enguany. Però el dissabte allí es trobaven 11.000 persones, la majoria sense màscares.


Les imatges xoquen, ja que Wuhan va ser la primera ciutat on es va detectar el coronavirus que ha posat potes enlaire el món i va ser la primera localitat a confinar-se: més de dos mesos de plenes restriccions durant el tancament de principis de 2020. Des de llavors, d'acord amb les dades oficials de les autoritats xineses, Wuhan ha romàs pràcticament sense detectar casos de virus.


A la Xina s'han detectat a penes desenes de casos de la malaltia, la majoria d'ells importats d'altres països. El nombre de casos confirmats és de 90.671, en tant que la xifra de morts ascendeix a 4.636, la majoria habitants de Wuhan. Més de 265 milions de ciutadans xinesos han rebut les vacunes contra el COVID-19.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dona a llum Rubén Castro, el primer home embarassat d'Espanya" "El Gulliver reobri les portes al públic després de més d'un any tancat"