Condemnat a un any i mig de presó per difondre imatges i dades íntimes de la seua exdona en un xat d’internet

El Jutjat del Penal número 8 de València ha condemnat a un any i mig de presó a un home que es va fer passar per la seua exdona i, a través de tres comptes de correu, va difondre fotografies íntimes de la seua dona. El condemnat va proporcionar dades personals i privades d'ella en un xat de persones aficionades a pràctiques sadomasoquistes anomenada 'Sumisas i mazmorras'. Anteriorment, ja havia sigut condemnat per impagament de pensions i per alçament de béns a tres mesos i un any de presó respectivament.


Rebre les notícies de València Diari

L'estat psicològic de l'afectada 

El jutge ha considerat provat que l'exdona va estar rebent durant un 'llarg període de temps' correus i telefonades tant al seu número privat com al del treball de persones que s'interessaven pels seus serveis (el seu exmarit l'havia oferit com a submisa), cosa que li va provocar «desassossego, tristesa, frustració i impotència', uns sentiments que continua tenint actualment». 

La sentència 

Així mateix, la jutgessa li imposa la prohibició d'aproximar-se a la seua exdona a 300 metres del seu domicili o lloc de treball durant tres anys i que per via de responsabilitat civil li indemnitze amb 2.000 euros per un delicte contra la integritat moral.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies