Consells per a cuidar la teua pell i protegir-la del fred este hivern

El cutis i les mans són les parts que més es ressenten del contacte constant amb el fred intens
Prepara la teua pell per a l'hivern | ValènciaDiari

Amb l’arribada de l'hivern, la pell es ressent molt a causa de les baixes temperatures i pot patir episodis de sequedat, provocant que el rostre perda lluminositat i elasticitat. Per a evitar les marques del fred en la pell, hem de començar des d’ara a protegir-la i cuidar-la dels agents externs com són el vent, el fred intens, la humitat, etc. que finalment acaben passant factura al nostre cutis i fan que cada volta estiga més apagat. És per això que a continuació t’oferim alguns consells dermoestètics que t’ajudaran a mantindre la pell amb un aspecte saludable.

 

El teu rostre, una de les parts més importants

El cutis és la part cutània a part de les mans, que més canvis de temperatura patix i que per tant, més atenció li hem de prestar. Un dels principis fonamentals per mantindre un cutis ben hidratat, és netejar i hidratar la cara habitualment, almenys dos voltes al dia, una en alçar-se i l’altre abans d’anar a dormir. 

 

És millor no utilitzar aigua calenta per rentar la cara, ja que la podria ressecar, i és important adquirir productes de neteja facial poc agressius i sense sabó. Quant a la hidratació, recomanem adquirir una crema facial adequada al rostre de cadascú i aplicar-la matí i nit, i també és una bona opció reforçar esta hidratació amb un sèrum que es pot utilitzar una volta per setmana.

 

Una bona preparació del cutis és important per a combatre el fred | ValènciaDiari

 

Una exfoliació cutània per netejar la pell morta i impureses també és molt recomanable per a mantindre un cutis perfecte, i serà adequada realitzar-la una volta per setmana o màxim dos, no més d'això, ja que esta tècnica és agressiva per a la pell i no se n’ha d’abusar. Si et maquilles habitualment, recorda no utilitzar productes agressius amb la teua pell, i apostar per productes de qualitat com per exemple, els de la gamma d’Estee Lauder.

 

Les mans s'han de protegir també dels agents externs | ValènciaDiari

També les mans

Les mans també patixen molt l’arribada del fred, i es poden arribar a ressecar fins a tal punt que apareguen petites ferides, que cal evitar. Per això recomanem dur una crema de mans sempre en la bossa de mà com a part del 'kit' indispensable per a fer front a les baixes temperatures. L’opció ideal és adquirir-ne una ja pensada per a esta part del cos, i aplicar-la diverses voltes al dia; a més a més, caldrà protegir amb guants les mans per evitar que patixen més del compte els estralls del fred.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El medicament que Sanitat podria deixar de finançar molt promte" "L'últim vestit de Paula Echevarria que arrasa en les tendes de Mango"