INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

ÚLTIMA HORA

⚫😷 CORONAVIRUS: Menys contagis que ahir, però més morts en el territori valencià

Mercadona ho aposta tot amb un nou kit de maquillatge, exitós entre els experts

Moltes expertes han explicat que l'acabat que dona és increïble
Mercadona ha creat l'esprai definitiu de maquillatge | València Diari 

 

A moltes consumidores els entra un sentiment de frustració en comprovar el seu maquillatge després d'un llarg dia. A pesar de l'obra d'art que puguen crear al matí, el resultat inicial no els dura tot el que voldrien i, segurament, un dels causants és l'esprai fixador que utilitzen.

 

Mercadona ha creat un esprai fixador que forma part de la col·lecció 'New Rose' i que té l'objectiu de fer desaparéixer tots els problemes. El 'Make up fixer New Roses', gràcies a la seva espessor lleugera i delicada, manté la pell hidratada i farà que el maquillatge duri més temps. Moltes expertes els encanta l'acabat que dona.

 

La col·lecció 'New Roses'

'New Roses', la nova col·lecció de maquillatge que ha fet Mercadona, ha remarcat la tendència primaveral. Consta d'una paleta d'ombres, una màscara de pestanyes, tres labials, el fixador i un eyeliner. Tots estos productes estan inspirats en el món floral destacant els tons rosats i terra.

 

La paleta d'ombres està equipada amb vuit ombres d'ulls i queda de luxe amb un acabat mat, perlatge i setinat. La màscara de pestanyes és efecte volum extrem XL i, gràcies al seu raspall, eleva les pestanyes donant-li el volum que necessiten per a crear una mirada de somni. Els tres labials de barra que formen part de la col·lecció es caracteritzen per un color pètal, un rosa mitjà i un fúcsia que, en conjunt, donen a qualsevol de les compradores uns 'looks' amb uns acabats mat de llarga durada.

 

Finalment, el fixador hidrata i segella el maquillatge i l''eyeliner' brinda uns ulls de doble efecte, fins o gruixuts, amb un delineat precís negre que farà lluir a les clientes més exigents com a una famosa.

 

També pots llegir...

La gran novetat de Mercadona que s'acabarà en pocs dies

Les xarxes es lamenten per la pèrdua de les algues amb llavors de sèsam de Mercadona

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!