Mercadona retira del mercat els seus gelats 'Mochi'

El supermercat valencià ha explicat que ha decidit no seguir fabricant-los enguany perquè, en algunes ocasions, tenien una textura massa dura
Mercadona ha volgut millorar la textura dels 'Mochi' | Mercadona

 

Mercadona ha deixat penjats a molts dels seus clients este estiu. I ho ha fet en retirar del mercat els populars gelats d'estil japonés 'Mochi'. La cadena de supermercats valenciana els venia en dos gustos diferents, mango i coco, i el seu èxit era indiscutible.

 

Això no obstant, a principis de l'estiu ja van informar que esta temporada els fans d'este gelat no podrien conseguir-lo en cap de les seues botigues. La decepció entre els consumidors va anar creixents fins que, des del mateix compte de Mercadona en les xarxes socials, responien als clients per a tranquil·litzar-los.

 

La raó de la seua retirada

En eixe sentit, Mercadona ha explicat que han decidit no seguir fabricant-los enguany perquè, en algunes ocasions, els 'Mochi' tenien una textura massa dura que no compaginava amb els estàndards de qualitat que es fixa l'empresa. Per eixe motiu, expliquen, en l'actualitat s'està treballant per a millorar la seua elaboració i evitar textures massa dures.

 

Per tant, els clients de Mercadona que compraven esta classe de gelats han de saber que l'espera valdrà la pena, ja que, quan els puguen tornar a comprar, la seua qualitat i textura serà superior. Finalment, Mercadona no ha fixat una data exacta sobre la tornada dels 'Mochi' als lineals de totes les botigues. Per tant, només queda esperar i confiar en què els congeladors tornaran a acollir estes delicioses postres al més pur estil japonés.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!