Cau el segon premi de la Bonoloto en Benferri i en València

La Segona Categoria està dotada amb 66.908 euros
Administració a on s'ha validat un dels bitllets premiats en Benferri | Google Maps

El sorteig de la Bonoloto d'este dilluns, 25 de novembre, ha deixat premis en el territori valencià. Concretament, en Benferri, en la comarca del Baix Segura (Alacant), i en la ciutat de València. Esta volta, no hi ha hagut encertants de Primera Categoria (sis encerts), pel que el pot per al pròxim sorteig es situa en els 2,2 milions d'euros.

En el cas de la Segona Categoria, és a dir, cinc encerts més el complementari, tres bitllets han sigut els encertants de les xifres guanyadores: 13, 15, 27, 38, 40, 44; complementari, 29; reintegrament, 8. Este premi està dotat amb 66.908 euros.

Dos dels tres bitllets encertants han sigut validats en el territori valencià. Un d'ells en l'administració de la plaça de la Constitució de Benferri i l'altre en el número 69 del carrer de Sant Joan Bosco de València. L'altre s'ha validat en l'administració número 19 de las Palmas de Gran Canaria.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Inventen un nou sistema per a detectar càncer amb un poc de sang" "Queixes en les xarxes per la retirada d'un dels productes més venuts de Mercadona"