Adara critica la relació entre Hugo Sierra i Ivana Icardi: «Ridícul»

La parella manté una bona relació pel seu fill en comú
Adara no es creu les noves amistats de la seua exparella | Xarxes socials

Esta edició de ‘Supervivientes’ només acaba de començar i ja hi ha una gran possible guanyadora i, a demés, pareix que l’amor està començant a sorgir en Hondures. Si no, que li diguen a Hugo Sierra, exparella d’Adara, i Ivana Icardi, qui va tindre una breu relació amb Gianmarco Onestini.

Si alguna cosa planegen els productors de Telecinco és crear drama, tensió i moments a comentar en un dels seus 'realities'. Per això, no és casualitat que Sierra i Icardi s’hagen trobat en este paradís i compartisquen intimitats sobre el seu passat.

Adara creu que és una estratègia

Adara Molinero està seguint ben de prop el concurs de la seua exparella, sobretot tenint en compte que Elena, sa mare, també és una de les participants. Aprofitant la jugada, Jordi González ha volgut preguntar-li què pensa sobre esta nova amistat sorgida entre el seu ex i Ivana Icardi.

Ella, segura de si mateixa, ha afirmat que Hugo estava fent el ridícul arrimant-se a la que un dia va ser la parella del seu actual nóvio. La resta de col·laboradors tampoc han vist esta nova ‘amistat’ com una casualitat i han assegurat que hi ha una clara estratègia per part dels dos per a crear una història als espectadors que els faça guanyar popularitat entre els votants.

El cert és que tant Hugo com Ivana van entrar solters al 'reality', pel que hi ha moltes possibilitats obertes. De fet, Ivana i Gianmarco van enamorar-se en el ‘Gran Hermano’ italià i Gianmarco i Adara ho van fer en la versió espanyola. Potser ara és el torn de Sierra per a fer un pas endavant i començar a jugar davant les càmeres per a que Adara obtinga un poc de la seua pròpia medicina.   

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Adara es despulla en Instagram i rep moltes crítiques: «Sac d'ossos»" "El polígraf ho aclarix tot: Andrea, Óscar i Ismael, de ‘La isla’, al descobert"