Bertín Osborne confirma que Isabel Pantoja anirà a 'Mi casa es la tuya'

La incògnita ara és saber si la 'tonadillera' obrirà les portes de Cantora
Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya' | Telecinco

 

Isabel Pantoja participarà com a entrevistada en el programa de Bertín Osborne ‘Mi casa es la tuya’ pròximament. Tot i que encara no hi ha data confirmada per a la gravació del citat capítol, el cantant ha confirmat l’assistència de la ‘tonadillera’ en un dels seus programes: «Isabel vindrà al programa, però encara no hi ha data», afirmava.

 

La participació d’Isabel Pantoja en el programa està lligada al contracte de llarga duració que ella manté amb Mediaset des que ha passat com a concursant pel ‘reality’ de ‘Supervivientes’ i, des d'eixe moment, s’ha convertit en l’estrela de Telecinco. Actualment, la cantant es troba de ple en les gravacions del ‘talent show’ musical 'Idol Kids' –a on participa com a membre del jurat– que s’estrenarà a principis del 2020.

 

Obrirà Isabel les portes de Cantora?

Ara, el què tot el món es pregunta és si l’entrevista de Bertín Osborne es farà en la casa de la cantant, la famosa finca de Cantora, una vivenda que la ‘tonadillera’ sempre ha mantingut apartada de les càmeres de televisió.

 

Isabel Pantoja va arribar a deure més d'un milió d'euros a Hisenda | Telecinco

 

Bertín també ha confirmat que ja ha gravat un programa amb Kiko Rivera, el fill de la cantant, i que li «encantaria» tindre com a convidat a Arturo Pérez-Reverte, tot i que és probable que ell no vullga participar en el seu programa: «Sé que ell no vol perquè no vol  parlar de la seua vida privada i nosaltres, al final, parlem d'un poc de tot. Al final, no el farà, i em fa molta pena no fer-lo perquè em pareix un personatge interessant», s'ha lamentat.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!