Dakota i Chelo Garcia Cortés noves expulsades de 'Supervivientes'

L'audiència torna a ser clau i salva a Mahi que es convertix, una altra volta, en concursant de ple dret
Leer en español
Chelo García Cortés novena expulsada del concurs | TELECINCO

 

'Supervivientes' encara la seua recta final i, després de la gala d'ahir, ja només queden 6 participants que lluitaran per estar en la final del reallity. La nit va tindre moltes sorpreses i dos expulsats que es queden a les portes de la final.

 

Mónica Hoyos guanya el seu duel amb Dakota

La primera cerimònia de salvació va enfrontar les dos nominades, Dakota i Mónica Hoyos, en un intens duel, ja que les dos han rebut molt de suport per part del públic durant tota l'edició, salvant-les en unes quantes nominacions. La que va ser participant del programa 'Hermano Mayor' es va convertir en l'última expulsada i, poc més tard, es va retrobar amb Chelo García Cortés i Mahi Masegosa, com han fet altres concursats després de la seua expulsió.

 

Mónica Hoyos i Dakota enfrontades durant la seua nominació | Telecinco

 

Dakota i Chelo García Cortés tornen a Espanya

D'estes tres participants, només podia continuar una en Hondures. El 'televot' va decidir salvar a Mahi i, per tant, enviar-la amb la resta dels seus companys a 'Cayo Paloma' que serà a on viuran tots els participants fins al final del programa. Per tant, Dakota i Chelo García Cortés posen punt final a la seua participació en esta edició de 'Superviventes'. Les dos posen rumb a Espanya després de quedar-se molt prop de la final.

 

Chelo García Cortés torna a Espanya | TELECINCO

 

Mónica Hoyos, Isabel Pantoja i Fabio són els nous nominats

A pesar de l'expulsió definitiva de Dakota i Chelo, 'Superviventes' continua amb tres nous nominats. Les nominades pel grup van ser Mónica Hoyos i Isabel Pantoja mentres que, com a líder, Albert va nominar a Fabio.

 

'Supervivientes' arrasa

Esta edició de 'Supervivientes' continua fent història i es manté com el programa més vist de cada dijous. La gala d'ahir va arribar a tindre a 3.211.000 espectadors enganxats a Telecinco. El reallity va conseguir un 32,9% de quota de pantalla.

 

'Supervivientes' va conseguir molt bona audiència durant la gala de dijous | Telecinco

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris