El dard de Mila Ximénez per als que dubten de la seua malaltia

La col·laboradora de televisió ha tornat molt forta al programa
Mila Ximénez mostra el seu descontentament amb els seus 'haters'. | Mediaset

Mila Ximénez ha tornat a la faena més contundent que mai. Si fa uns dies la col·laboradora de televisió carregava contra Bertín Osborne i Enrique Ponce, hui ha atacat a aquells que no es fien d'ella. La col·laboradora de 'Sálvame' ha passat uns mesos molt durs després que li van detectar un càncer.

No obstant això, Mila Ximénez demostra fortalesa allà per on passa. I és que l'amiga de Jorge Javier Vázquez no està disposada a deixar-se guanyar la batalla per esta malaltia que tant li ha canviat la vida.

Ha tornat amb moltes ganes

La veritat és que des que va tornar a la faena al començament de setembre, Mila Ximénez està molt 'canyera'. I això bé ho saben Bertín Osborne i Enrique Ponce. I és que sense pèls a la llengua, la col·laboradora de 'Sálvame' els ha criticat en les últimes setmanes.

«Amb Bertín Osborne no aniria a cap lloc», va sentenciar la col·laboradora de 'Telencinco' en 'Hormigas Blancas'. I és que el cantant no cau massa be a Mila Ximénez. Per al torero també ha tingut paraules enverinades: Mila Ximénez veu innecessària la humiliació per la que està passant Paloma Cuevas des que la seua relació amb Enrique Ponce va acabar fa tan sols uns mesos.

Ara, els ha tocat rebre als seus detractors. Mila Ximénez acaba de publicar al seu perfil d'Instagram unes paraules dirigides a tots aquells que no es creuen la seua malaltia. «No em fan mal els que posen en dubte la meua malaltia. L'únic que em feriria seria que m'esborraren el somriure i les ganes de lluita. Això seria regalar-los les meues forces. I este és el meu tresor», ha escrit la col·laboradora de 'Telecinco'.

En la seua publicació també hi ha hagut espai per als agraïments a tots aquells que li envien tot el seu suport incondicional en estos moments tan difícils. «No puc oblidar els que m'envieu la vostra energia. Un milió de gràcies i abraçades infinites», ha afegit Mila Ximénez.

La col·laboradora de 'Sálvame' no pensa deixar-se guanyar per ningú i molt menys per aquells que volen fer mal gratuïtament insinuant que la seua malaltia forma part d'un engany.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Sálvame' fa pujar la temperatura en directe amb la foto íntima d'un col·laborador" "Kiko Matamoros explica per què va deixar de fer intimitats amb Makoke"