Aïllats durant 10 dies a residents i treballadors del Col·legi Major Ausias March de València

S'ha detectat un brot de coronavirus amb, almenys, 12 casos confirmats

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha signat este dimecres una resolució per la qual s'adopta l'aïllament preventiu de les persones residents i el personal treballador del Col·legi Major Ausias March de València després de la detecció d'un brot de coronavirus que afecta, almenys, a 12 persones.

La decisió s'ha adoptat pel “risc que suposa la disseminació entre l'alumnat de la universitat amb la baixa incidència que s'observa en este moment a la ciutat de València”, per la qual cosa, residents i treballadors romandran aïllats durant 10 dies naturals des de la publicació de la resolució i Salut Pública durà a terme un garbellat massiu per a detectar possibles casos positius.

En este sentit, se suspenen totes les eixides del Col·legi, excepte les estrictament necessàries per raons sanitàries, així com les visites externes.

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un 25% dels metges en Espanya ha estat de baixa a causa de la Covid-19" "Pujada de positius per coronavirus en la Comunitat Valenciana amb 182 casos nous"