L'Ajuntament de València no descarta tancar els cementeris si creix el número de casos

Recomanen avançar les visites del cap de setmana
L'ajuntament podria tancar els cementeris | Wikipedia

El Cementeri General de València, el tercer més gran d'Espanya, amb una superfície de 400.000 metres quadrats, ha pres mesures excepcionals per a evitar aglomeracions durant el pròxim cap de setmana i l'Ajuntament no descarta el tancament si es dispara el número de contagis.

Seguint les recomanacions de la Conselleria de Sanitat s'ha limitat l'aforament de visitants, s'ha dividit el camp sant en diferents zones, totes amb entrades i eixides diferents, s'està controlant l'accés amb infrarojos i hi ha personal a les portes d'accés per a informar els visitants per a on poden accedir.

El regidor de Cementeris de l'Ajuntament de València, Alejandro Ramón, recomana que les visites durant els pròxims dies es facen de manera escalonada i, en declaracions a EFE, no descarta el tancament dels cementeris si la situació sanitària es complica en els pròxims dies pel número de contagis: «Ho venim advertint des de fa setmanes, si s'extralimita la cosa pel número de contactes, hauríem de tancar el dissabte o el diumenge».

L'afluència de públic al cementeri era elevada este matí de dimecres en València i molts valencians han explicat a EFE que han avançat la visita per a evitar aglomeracions, però confessen que no han volgut faltar a la tradició de portar flors als seus difunts.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Insten Sanitat a reforçar amb infermeres els hospitals davant de l'augment de contagis" "Atenció: Sánchez canvia d'opinió sobre l'estat d'alarma i fa una oferta 'bomba'"