Alacant obri les seues platges amb mascareta obligatòria i control d'aforament

No es podran ajuntar més de quatre persones en l'arena

Imatge d'arxiu de la platja de Sant Gabriel d'Alacant
Comptarà amb un equip humà d'assistència i salvament amb 37 persones, que estaran disponibles des de les 11 fins a les 19 hores | minube.es

El Patronat de Turisme de l'Ajuntament d'Alacant ha obert la temporada de platges amb la incorporació del servici de Salvament i Socorrisme per a garantir la seguretat dels banyistes per Setmana Santa. Sobre la normativa en els arenals, l'edil del ram, Mari Carmen Sánchez, ha indicat que serà d'obligat compliment portar màscara i no es podran ajuntar més de quatre persones en l'arena.

De la mateixa manera, la Policia vigilarà els aforaments en totes les platges amb un ampli dispositiu, i en el cas de conseguir al màxim permés es limitarà el seu accés. «És important no accedir a les platges si la seua ocupació és elevada i no permet mantindre la distància de seguretat, i respectar els tancaments físics que es puguen establir», ha indicat el consistori en un comunicat.

Com a mesura de protecció i prevenció enfront de la covid, s'han tornat a col·locar jalons de fusta que delimiten la zona humida, habilitant un espai d'entre sis i deu metres d'ample establit en la riba que «ha de respectar-se per a ús exclusiu de passeig i accés al bany», ha explicat Sánchez.

El servici de Salvament i Socorrisme comptarà amb un equip humà d'assistència i salvament amb 37 persones, que estaran disponibles des de les 11 fins a les 19 hores tots els dies de la setmana per a vetlar per la seguretat dels banyistes.

La vicealcaldessa ha assenyalat que l'objectiu és «assegurar que els ciutadans tinguen el millor servici i puguen disfrutar de les nostres platges amb totes les condicions de seguretat garantides».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari