Algemesí torna a tancar totes les instal·lacions municipals per a evitar la propagació del virus

L'Ajuntament recalca que «ha imposat totes les cauteles que són de la seua competència»
S'han tancat fins nova ordre | acn

L'Ajuntament d'Algemesí, en la comarca de la Ribera (València), ha decidit tornar a tancar totes les instal·lacions municipals «fins a una altra ordre» per a evitar la propagació del coronavirus.

«Vos demane a tots i cada un de vosaltres que, per favor, vos planteu davant del virus. Que li feu front, que li digueu que no esteu disposats al fet que ens arruïne les festes ni la vida», ha instat l'alcaldessa, Marta Trenzano, perquè els veïns col·laboren en la faena de frenar l'evolució del virus del Covid-19 a una setmana de les festes nadalenques.

L'Ajuntament recalca que «ha imposat totes les cauteles que són de la seua competència: ha suspés tots els actes culturals i institucionals a partir de demà i fins a un altre avís; ha tancat la biblioteca, el Teatre Municipal i el Museu de la Festa; ha tancat els parcs infantils i l'àrea recreativa de la Xopera; ha prohibit l'assistència de públic als partits o entrenaments deportius i l'ús de vestuaris; ha limitat al 50% l'aforament del mercat ambulant dels dissabtes; i ha recordat que les taules de les terrasses dels bars han d'estar separades dos metres i que està prohibit fumar sense mantindre les distàncies».

L'àrea de Salut Pública de la Ribera ha disparat les alarmes

Trenzano ha advertit que «les dades del Covid-19 en Algemesí comencen a ser insostenibles i molt preocupants». «En els últims dies hem tingut una mitjana de més de 20 contagis diaris, l'indicador d'incidència acumulada està per damunt de 500 i l'àrea de Salut Pública de la Ribera ha disparat les alarmes».

«Els contagis no són números, són persones --ha continuat l'alcaldessa--. Algunes d'elles són persones majors que tenen menys força per a lluitar contra el virus. Persones vulnerables amb malalties patològiques a les que un contagi els pot costar la vida. Estes persones poden ser els teus iaios o els teus pares o algun membre de la teua família».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig avisa que «queden mesos extremadament complicats»" "València tanca la plaça de l'Ajuntament en la Nit de cap d'any"