Més de 2.800 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

En els últims 7 dies han mort 495 persones per coronavirus
Des de l'inici de la pandèmia, han mort més de 72.000 persones per coronavirus  | Cedida

Els contagis per coronavirus en Espanya han baixat. El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització este dijous, 11 de març, que apunta que s'han diagnosticat 2.874 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 3.178.356 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 495 defuncions en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 72.085 morts per coronavirus des de l'inici de la pandèmia.

Este dijous, Madrid s'ha convertit de nou en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes hores, amb un total de 1.095. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut Madrid, amb 98 morts, a poca distància de la segona, Andalusia, amb 97 víctimes de la pandèmia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Urgent: Les noves dades de hui del coronavirus en el territori valencià" "6 brots de coronavirus registrats en les últimes 24 hores en el territori valencià"