Oci nocturn i Generalitat arriben a un acord perquè el sector reòbriga

El sector tornarà a funcionar en condicions d'hostaleria
Reobrirà en condicions d'hostaleria | Pxhere

El sector de l'oci nocturn i la Generalitat han conseguit este divendres un acord per a la publicació, dimecres que ve 9 de desembre, d'una resolució que permeta la reobertura «amb caràcter immediat» dels establiments prestant servici d'hostaleria.

L'Assemblea de l'Acampada de l'Oci Nocturn CV i el govern autonòmic han arribat a un punt en comú este divendres, en la tercera reunió de la ronda de negociació per a buscar una solució al sector, després de mesos d'obligat tancament degut a l'evolució del coronavirus.

Segons ha detallat l'organització en un comunicat, els representants de la Generalitat en la negociació han traslladat als empresaris que es publicarà una resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) que permetrà l'obertura dels establiments el pròxim dia 9 desembre.

«Satisfacció per l'acord conseguit»

L'Assemblea, que amenaçava amb acampar en la plaça de Manises si no es trobava una solució que permetera la reobertura, ha expressat la seua «satisfacció per l'acord conseguit», després de la reunió amb representants de la Conselleria de Justícia i d'Economia Sostenible.

L'organització ha agraït la faena dels treballadors i empresaris que conformen este col·lectiu, ja que «gràcies a la seua resposta i la seua mobilització a les províncies d'Alacant, Castelló i València, han fet possible que s'arribe a un acord amb la Generalitat i els locals d'oci puguen obrir les seues portes prestant servicis d'hostaleria amb caràcter immediat».

Finalment, ha demanat al sector «la major altura de mires i exemplaritat» perquè la recuperació de l'activitat siga «amb tot el rigor i aplicant totes les mesures preventives».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ja se sap: L'OMS avisa de com han de ser les mascaretes de tela" "La infermeria valenciana avisa: Vindrà una tercera ona abans de la vacuna"