Pillen a quatre persones de Madrid saltant-se el tancament perimetral del territori valencià

La Policia Local d'Alacant també ha pillat un local obert fora de l'horari permés
S'han saltat el tancament perimetral | Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d'Alacant, en l'operatiu especial organitzat el primer dia de tancament de l'hostaleria i per a garantir el compliment de les mesures de restricció i seguretat enfront del Covid-19, ha imposat 24 denúncies per incomplir l'estat d'alarma en la ciutat i ha sancionat a un local amb persones consumint en el seu interior i ha dissolt una festa en una casa.

Els agents policials durant la vesprada han alçat la primera acta per estar usant els jocs infantils tancats en tota la ciutat com a mesura per a evitar nous contagis de Covid-19. A demés, la Policia Local ha interceptat en un control de vigilància a quatre persones de Madrid incomplint la mesura decretada per la Generalitat del tancament perimetral quan accedien al territori valencià, pel que han sigut sancionats. 

Els agents han intensificat al seu torn la vigilància i conscienciació ciutadana de l'obligada mascareta alçant 11 actes de denúncia durant esta passada jornada al no fer l'ús de la protecció amb l'objectiu de poder evitar contagis, i també s'han sancionat a 7 persones reunides en grups.

Per la seua part en el dispositiu per a garantir el tancament de l'hostaleria en tota la ciutat, assignant diferents unitats a cada un dels sectors, s'ha sancionat a un bar amb persones consumint en el seu interior. Quant al servici nocturn, els agents han desallotjat una festa il·legal que s'estava celebrant amb soroll i molèsties en una casa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Més de 18.000 contagis en Espanya" "Última hora: Pràcticament 80 brots en el territori valencià"