L'aniversari d'una mestra d'un col·legi en Nules acaba amb 4 positius per coronavirus

Uns 35 escolars es queden sense classes a l'espera dels substituts
Els mestres van celebrar este esdeveniment, a pesar d'estar prohibit | GVA

Els alumnes de dos cursos d'un col·legi de Nules, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), es troben des de fa una setmana confinats en les seues cases, perquè almenys 4 dels seus mestres s'han contagiat després de celebrar un aniversari a la sala de professors. Esta situació ha generat un evident malestar entre les famílies afectades.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', fa deu dies una mestra va dur un pastís al col·legi per a celebrar el seu aniversari amb els companys, a pesar d'estar prohibit. Poc després es va confirmar que un dels mestres havia donat positiu per coronavirus. 

Este fet ha fet botar totes les alarmes i altres tres mestres i els seus alumnes van haver de confinar-se a l'espera del resultat d'unes proves PCR que van confirmar la notícia: els quatre docents s'havien contagiat del Covid-19.


Ara estan de baixa, fins que una altra prova ratifique el negatiu. Mentrestant, uns 35 alumnes de dos cursos continuaran sense classes, fins que arriben els substituts, ja que no disposen de docents suficients en el centre per a suplir les absències.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen 'in fraganti' a 55 persones en dos festes il·legals en Elx" "Celebren una festa d'aniversari amb 14 persones en Alaquàs"