La policia dissol una festa il·legal en Alacant

Els veïns van alertar als agents d'este esdeveniment
Han dissolt una festa il·legal al carrer Periodista Pirula Arderius d'Alacant | Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha imposat sis actes de sancions per desobediència de l'ús de les mascaretes i per l'incompliment de tancament perimetral del territori valencià, i s'ha denunciat i dissolt una festa clandestina en una casa.

El regidor de Seguretat, José Ramón González, ha fet una crida a la «responsabilitat i al compromís individual de tots en la importància de l'ús de mascaretes i la higiene personal, perquè hem de ser conscients de la situació sanitària en la que ens trobem i previndre qualsevol risc que supose un nou contagi».

La Policia Local es va desplaçar per a tornar a precintar les àrees de jocs infantils i aparells biosaludables de la ciutat, mesura posada en marxa amb l'objectiu d'evitar nous contagis del coronavirus, i van comprovar que en diferents llocs han llevat i trencat les cintes policials.

El consistori apel·la al sentit comú i la responsabilitat

Els agents van reposar els tancaments de les instal·lacions deportives per a reposar-los perquè han comprovat que s'estan duent a terme incompliments d'esta mesura i demanen màxim respecte.

L'Ajuntament d'Alacant apel·la al sentit i la responsabilitat de tots, i recorda l'obligatorietat del compliment de les instruccions impartides per les autoritats sanitàries per a vetlar per la seua salut i seguretat, i des de la Policia advertixen que les persones que es boten les cintes i estiguen dins o siguen localitzades trencant els precintes seran sancionades.

Cal destacar que les autoritats d'Alacant han dissolt una festa clandestina en una casa del carrer Periodista Pirula Arderius després de ser alertats pels veïns dels sorolls que han causat els participants d'esta festa il·legal.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'hospital de la Ribera ampliarà urgències per a crear una zona de pacients amb Covid" "ÚLTIMA HORA: Puig anuncia les noves restriccions del territori valencià"