El projecte de l'hospital Quir贸nsalud de Torrevieja que recull testimonis de pacients amb Covid-19

Una de les finalitats del projecte 茅s la humanitzaci贸 de l'UCI d'este centre sanitari
脡s un projecte per a refor莽ar les relacions amb els pacients | ACN

L'hospital Quir贸nsalud Torrevieja, en el Baix Segura (Alacant), ha recopilat testimonis de superaci贸 de pacients oncol貌gics i del Covid-19 despr茅s del seu pas per la Unitat de Vigil脿ncia intensiva (UCI), una iniciativa que t茅 per objectiu refor莽ar la relaci贸 entre el personal sanitari i el malalt.

Segons ha informat Quir贸nsalud Torrevieja, 茅s una de les iniciatives del projecte de la humanitzaci贸 de l'UCI d'este centre sanitari. 'Hist貌ries de Llum, Manual per a la vida' 茅s un document que recull les hist貌ries de pacients oncol貌gics i que han patit el Covid-19 com Gloria, Jos茅 Vicente, Milagros, Mar铆a Luz, Emilia, Rafa i Mari 脕ngeles que traslladen valors com el respecte, l'empatia, la compassi贸, l'esperan莽a, el coratge, la valentia, la tendresa, la vitalitat, l'amor, la resili猫ncia o la for莽a interior.

Amb la finalitzaci贸 i posada en marxa d'este projecte d'humanitzaci贸 i la recopilaci贸 de relats, l'Hospital Quir贸nsalud Torrevieja pret茅n ressaltar el seu comprom铆s de millora per a les relacions entre professionals i pacient, i com tots factors relacionats amb el tracte personal el respecte pels valors de les persones ateses i el context en qu猫 estes relacions es produ茂xen.

芦La nostra intenci贸禄, en paraules del director m猫dic de Quir贸nsalud Torrevieja i Alacant, 芦茅s que el pacient senta l'espai com a propi, usant la naturalesa com una poderosa eina terap猫utica禄. L'UCI ha fet la humanitzaci贸 de l'espai amb els paisatges naturals de la comarca del Baix Segura a on els pacients poden vore des de les Llacunes de la Mata, les Dunes de Guardamar o les salines, entre altres.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Illa revela el temps que queda per a combatre el virus, i va per a llarg" "El govern espanyol decidix canviar el preu de les mascaretes"