Ximo Puig defensa que els hospitals de campanya han sigut executats legalment

El president de la Generalitat defensa la utilitat dels centres sanitaris
Ximo Puig ha defés l'execució dels hospitals de campanya | EFE

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha defensat este dilluns, 7 de desembre, que «la Generalitat ha complit tots els requisits legals en la construcció de tres hospitals de campanya, alçats per a donar una resposta ràpida en moments d'extraordinària tensió de la pandèmia».

Puig s'ha pronunciat així en declaracions als mitjans de comunicació en ser preguntat si el preocupa que l'Agència Antifrau investigue a la Generalitat per la contractació dels tres hospitals de campanya per a fer front a la pandèmia de coronavirus, al que ha respost que «no, en absolut».

En este sentit, Ximo Puig ha assenyalat que la situació derivada de la pandèmia del Covid-19 «ha fet prendre decisions ràpides que han sigut útils per als ciutadans», al mateix temps que ha subratllat que estos tres hospitals que s'han afegit als centres hospitalaris de referència han sigut «un bon instrument», i el continuen sent per a fer costat a estes instal·lacions.

Ximo Puig està disposat a oferir tota la informació que li sol·liciten

«Es va donar una resposta ràpida i han sigut útils per al que les autoritats sanitàries els han necessitats o els poden necessitar en el futur», ha afirmat Puig, qui ha afegit que «qualsevol explicació que es demane, com s'ha demanat ara perquè hi ha hagut alguna denúncia interessada o no interessada, em pareix correcta».

«Donarem tota la informació, com s'ha donat des del primer moment», ha assegurat el president de la Generalitat, qui ha asseverat que, «si hi ha algun problema, entre altres coses és perquè la Generalitat sempre defensa els interessos generals i no vol pagar més del que correspon», ha manifestat.

Tal com pareix, l'empresa ha reclamat que les posteriors modificacions ordenades per la Generalitat que no s'havien contemplat en els contractes inicials podrien duplicar el cost dels hospitals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: La última xifra de contagis en Espanya" "Urgent: Es disparen els contagis en el territori valencià"