Detenen a l’acusat de matar a la seua parella a Elx després d’atrinxerar-se en un habitatge


Rebre les notícies de València Diari

L’home buscat per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil des del passat dia de Nadal per presumptament assassinar a Elx d’un tret al cap a la seua parella, una dona paraguaiana de 25 anys, ha sigut detingut després d’atrinxerar-se en un habitatge de la ciutat il·licitana, possiblement amb ostatges.

Fonts policials han informat a EFE que l’home ha sigut capturat poc abans de les 08.00 hores d’aquest dijous, després d’atrinxerar-se en l’habitatge on vivia la seua exparella i una filla que tenien en comú de 18 mesos, en el número 5 de l’avinguda Ausías March.

La menor no es trobava allí en aqueix moment, però sí altres companyes de pis de la dona al qual el presumpte assassí va prendre com a ostatges però que la Policia va aconseguir evacuar per un habitatge contigu.

La detenció s’ha produït després de voltar l’immoble on s’havia atrinxerat el jove, que ha realitzat diversos trets amb una arma llarga.

Aquest individu ha realitzat diversos trets amb l’arma llarga als agents que han format part del dispositiu per a voltar el domicili.

Abans de la detenció, els policies han aconseguit evacuar als ostatges per l’habitatge i, després d’una primera negociació, l’home ha sigut detingut sense causar danys personals.

Les forces de seguretat havien activat el protocol d’actuació davant “incidents crítics” amb efectius especialistes en la resolució d’aquesta mena de situacions.

 

L’home, objecte d’una intensa cerca policial per matar a la seua parella el dia de Nadal

 

Aquest home era objecte d’una intensa cerca des que va ser trobada la víctima mortal el passat dia de Nadal, el 25 de desembre, al voltant de les 23 hores amb un tret al cap en un domicili del barri dels Palmerars d’Elx, una zona d’atenció social preferent per baixos recursos.

La dona va deixar dos orfes un xiquet de 10 anys i una xiqueta de 3, i s’ha convertit en l’assassinada a les mans de les seues parelles o exparelles número 43 en el que va de 2021 i la 1.125 des que es van començar a recopilar dades, en 2003.
 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies