L'horòscop diari del 26 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al dilluns 26 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)Et falta un poc de passió; vols molt a la teua parella, però quan esteu en el llit no s'encenen els focs artificials que haurien de cremar en el vostre cel. Potser tens massa preocupacions, i les arrossegues al pla sentimental.

Et divertiràs molt en el teu treball, sentiràs que vals molt, encara que no esperes massa aplaudiments o mostres de reconeixement. Estàs fent el que has de fer, simplement.

Porta una ampolla d'aigua, la set és una sensació que t'acompanyarà. El teu cos està en un bon moment, i tindràs facilitat per a recuperar-te de lesions o fractures.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et preguntaràs fins a quin punt t'aniria millor la vida si detingueres, encara que anares de manera temporal, els teus instints i impulsos més primaris. Potser t'estàs negant a gaudir d'una gran passió, només perquè tens por de ser tu mateix.

Sabràs exposar les teues idees personals. Vols seguir l'exemple d'altres persones que van ser encimbellades pels seus assoliments. Això podria portar-te a un projecte molt interessant, que t'ompliria d'il·lusió.

Notaràs un bon avanç si la teua salut es ressent per un refredat, o per problemes respiratoris propis de les al·lèrgies.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La vida se sent molt bella quan vius un gran trígon entre el teu Solla Lluna i Júpiter, que aporta una cataracta d'energies favorables per a la vida emocional tant amb la família com amb els amics i dins de l'àmbit de la vida romàntica.

Tu al teu, Bessons, avui urgeix acabar uns certs temes pendents que no fan més que cridar la teua atenció des de la pantalla del teu ordinador.

L'optimisme del qual gaudeixes reforça el teu benestar físic i et sentiràs feliç d'estar viu.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teua ment se n'ha anat de vacances, i podries oblidar una data important que tinga lloc este dilluns (o en els pròxims dies). El teu aniversari de parella, l'aniversari del teu fill de signe Taure, o potser un esdeveniment familiar de destacada rellevància.

Et canses d'estar tot el dia pegat al telèfon i a l'ordinador; este nou món en el qual vivim ha fet que la comunicació canvie i evolucione, inclosa en els assumptes de treball.

Passaràs moments plens de dinamisme i vivacitat, i estaràs feliç de mostrar algunes coses que ningú s'esperava de tu.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Enyoraràs temps passats on creus que tot era més fàcil. Però la veritat és que idealitzes el passat, Leo. En realitat, estàs fent un drama innecessari. El solter es divertirà amb jocs de seducció.

Sorgeix l'oportunitat d'una nova col·laboració a distància molt interessant perquè coneixeràs contactes molt influents que poden ajudar-te a créixer professionalment. Si estàs passant per un sot econòmic t'ajudarà a realitzar barates (ja sigui d'objectes, aliments o habilitats).

Hi haurà més d'una persona refredada al teu voltant. Però el teu cos gaudirà d'una bona salut immunològica i serà resistent a l'entrada de bacteris.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Saps com fer-te valer en matèries d'amor. Tens un gran poder interior, que et permet vèncer enfront d'assumptes familiars molt complicats. Les persones que estan al teu voltant es rendiran als teus encants.

Es desperta amb ràbia la teua ambició professional. Si vols triomfar, no apuntes massa alt: veu a poc a poc, pas a pas, trepitjant a cap segur. A poc a poc i amb bona lletra.

Les tensions s'acumulen en la zona del teu coll, i pots sentir rigidesa. Un bon massatge et permetrà alleujar-te. Abans de ficar-te en el llit, et pots donar un bon bany d'escuma.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor avui Balança, si tens parella és bon moment per a donar-te temps lliure amb el teu ser estimat i gaudir de moments íntims. A vegades descures l'amor, i això porta conseqüències.

En l'àmbit laboral, aconseguiràs un excel·lent canvi en la teua vida. Arriben nous projectes que compliràs amb la deguda paciència i responsabilitat.

En la teua salut, és temps de pensar sàviament. Els reptes professionals requeriran un important esforç per part teua i molta energia, per la qual cosa és bo que et prengues un descans.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En una trobada casual quedaràs corprés de la mirada aguda i penetrant d'una persona que deixarà la teua ment eclipsada. Ja no podràs pensar en cap altra cosa. L'obsessió i el desig podrien ser viscuts en la intimitat més secreta.

Es destaca este dilluns el poc interés que tens en la teua vida professional. Volgueres donar més de tu, no obstant això estàs fora de control i la dispersió s'emporta part de la teua atenció cap a somnis i pensaments difusos.

Organitza la teua jornada amb consciència, mantingues els teus quatre menjars, realitza els descansos adequats i no ignores els teus símptomes.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció en l'amor per a Sagitari hui revela que, si no ha sabut resoldre els problemes amb la parella, estos poden ser aguditzats per diversos trànsits que recorren el teu signe.

En l'àmbit professional, pot ser que apareguen oportunitats que, no obstant això, no seràs capaç d'explotar perquè manques d'idees, de forces físiques, o de creativitat.

En la salut, és absolutament necessari recuperar energies, pot ser que provant nous camins o nous hàbits de vida que et facen sentir-te millor. Fes el que siga a la teua mà per a evitar les malalties.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Es tracta d'un dia en què esperaràs passar un bon moment amb la teua parella i no obstant això no podràs evitar les diferències en el pensament i la manera de veure la vida.

Si estàs per signar un contracte o acord és un dia perfecte per a fer-lo. Llegeix bé els detalls i busca assessorament si és que alguna cosa no és del tot clar, però distén-te perquè estàs fent un pas important per al teu futur.

Les cabres gaudiran este dilluns d'un benèfic moviment astral que les beneficia enfortint el seu vigor físic i mental.
 

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció per a Aquari revela que la presència de Venus en Taure indica que, si la relació sentimental no ha entrat en una profunda crisi, llavors amb el nou trànsit que ve tot millorarà i obtindràs grans satisfaccions.

En el professional, hi haurà més oportunitats a aquells que es comprometen en el treball. Però també és útil dir que, si has sembrat bé en els últims mesos, tot anirà bé i arribaran més oportunitats.

En la salut, hi ha dins de tu un desig de divertir-te i de ser menys responsable i més lleuger en el teu comportament.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Una nova persona entra en la teua vida trepitjant forta. Prepara't perquè els fonaments de la teua vida s'esquerden. Cuida't Peixos, barrejar amor (o passió) amb el treball, mai sol acabar bé.

Si tens un petit comerç o negoci t'agradarà adonar-te que, malgrat existir grans superfícies i gegants de comerç digital, tens molts clients lleials. Creus que necessites donar-li un aire renovat a la teua casa i no t'importarà gastar part dels teus estalvis.

Els esmorzars de negocis o treball estan fent que menges plats molt calòrics, has de cuidar més la teua dieta.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'horòscop diari del 25 d'abril" "L'horòscop diari del 24 d'abril"