El fred anirà guanyant protagonisme al llarg de la setmana

Les temperatures tan elevades que hem tingut este cap de setmana no tornaran fins l’any que ve
Els cels rojos seguiran els pròxims dies amb el vent de ponent | MeteoMoia

 

Al llarg d'esta nit de dilluns, el vent de ponent seguirà bufant amb insistència acompanyat d’un cel completament seré. Demà pel matí, ens alçarem amb sol i un ambient ja més fresc, valors que se situaran entre els 13 i 15ºC en zones litorals, però en les serres de l’interior del territori ja es notarà una refrescada més contundent i els valors que quedaran al voltant dels 8ºC.

 

Este dimarts, seguirà fent sol durant tota la jornada però per la vesprada apareixeran alguns núvols en l’interior de Castelló i València que podrien acabar deixant alguna gota cap a la nit, però serien fenòmens molt anecdòtics.

 

Mapa de la previsió per a este dimarts | Aemet

 

Mapa d'avisos per a este dimarts | Aemet

 

El vent de ponent ens seguirà acompanyant durant tota la jornada amb ratxes fortes, puntualment encara es podrien superar els 80 km/h en l’interior i en zones elevades. En este sentit, encara hi ha alertes activades de l’Aemet per vent.

 

Matinades cada volta més fredes

A partir de dimecres, seguirem amb sol però l’ambient de plena tardor s’anirà consolidant i pareix que sense pluges a la vista. Els vents de ponent aniran girant a nord-oest a partir d'este pròxim dimecres i això farà que ens arribe aire més fred i no tant recalfat.

 

Mapa de la previsió per a este dimecres | Aemet

 

Mapa d'avisos per a este dimecres | Aemet

 

A partir de divendres, l’ambient ens podria recordar més a l’hivern que a la tardor. Les màximes quedaran per baix dels 20ºC en tot el territori valencià i els matins podrien quedar per baix dels 5ºC en moltes zones d’interior.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!