3 carreteres tallades i 5 amb ús obligatori de cadenes pel temporal en el territori valencià

Una via està tancada per la neu, una per afonament i una altra per dificultats no especificades
Cinc carreteres continuen tallades al trànsit | Diputació de Castelló

Actualitzat 22.25 hores. Un total de tres carreteres continuen tancades al trànsit en el territori valencià a causa de l'efecte del temporal 'Glòria': una d'elles està tancada per neu, una per afonament i una altra per dificultats no especificades.

 

D'esta manera ho ha indicat la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat en un tuit que arreplega les carreteres valencianes afectades fins a les 20.57 hores d'este divendres. A demés de les tres carreteres tancades, en altres cinc s'ha de circular amb cadenes.

 

Les vies que es troben tallades per la neu són la CV-1050 d'accés a Herbeset, pel que esta pedania encara es troba incomunicada per carretera, en Morella, en la comarca dels Ports (Castelló); la CV-720, en el Comtat (Alacant), i la CV-755, que unix Callosa d'en Sarrià i el Castell de Guadalest, en la Marina Baixa (Alacant).

 

D'altra banda, la major part de les vies a on és obligatori l'ús de cadenes per a circular es concentren en la comarca dels Ports (Castelló): són la CV-118, d'accés a Palanques; les tres carreteres per les que s'accedix a Olocau del Rey, la CV-121, CV-122 i CV-123. En la província de València, són necessàries les cadenes per a circular per la CV-363, que connecta Losilla, un llogaret d'Aras de los Olmos, en la comarca dels Serrans, amb Ademuz, en el Racó d'Ademús.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!