S'obri la porta als fronts atlàntics

Entre dissabte i dilluns les temperatures s'enfilaran per damunt dels 25 graus al centre i a la costa

Segur que des de fa uns dies heu escoltat que el cap de setmana estarà passat per aigua i per un descens de les temperatures provocat per l'arribada d'un 'riu atmosfèric' que des de demà mateix no ens deixarà veure el sol, farà baixar les temperatures i deixarà bona cosa de pluja.

Són previsions encertades però no per a la Comunitat Valenciana. Són previsions segurament molt acurades i encertades per al nord-oest, l'oest, el sud-oest i el centre de la Península, però a la Comunitat Valenciana les previsions són ben diferents perquè ací el ponent potser arribe a bufar amb més força però també és cert que va calfant-se pel camí i entre dissabte i dilluns les temperatures s'enfilaran per damunt dels 25 graus al centre i a la costa, i fins i tot s'aproparan als 30 en punts del litoral de València.

Esta nit ja hem notat el canvi en la direcció del vent i amb el pas de les hores els núvols deixaran el cel més ennuvolat però només cal esperar ruixats dèbils en punts de l'interior.


Les temperatures nocturnes han pujat, i tot i el descens de la insolació pujaran també pujaran les temperatures diürnes.


El cap de setmana començarà amb temperatures suaus (altes fins i tot si tenim en compte que estem a les acaballes d'octubre i les mínimes quedaran per damunt dels 15 graus a la costa i les màximes per dalt dels 25) i amb pas de núvols que només deixaran algun ruixat de més entitat al nord, i plugims dèbils a les comarques centrals i interiors de València i d'Alacant.


Diumenge i dilluns anirà afegint-se l'efecte del ponent que bufarà des de hui divendres i les temperatures encara pujaran més. Arraparan els 27-28 graus a la costa i els 20-22 per l'interior on diumenge també pot ploure dèbilment.


Dimarts el vent serà més fresc en girar a mestral i portar una massa d'aire més fresca. La nuvolositat encara serà variable i prou abundant amb ruixats dèbils que avançaran de nord a sud, entrant pel nord de Castelló i eixint pel sud d'Alacant.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Últim dia de llevant" "A partir del dijous arriben temperatures baixes i ruixats"