Esta primera setmana de novembre arriba amb temps hivernal

Comencem la setmana amb un dimarts disfressat de dilluns amb domini del sol i amb ponent

L'oratge del cap de setmana de Tots Sants ha sigut molta variable. Hem tingut un poc de tot: sol, núvols, pluja, vent, calor. Però tret d'alguna zona on ha plogut més o d'altres on el vent ha bufat amb certa força podem concloure que l'oratge ha sigut prou bo i que fins i tot hem disfrutat d'uns dies de descans amb temperatures primaverals quasi d'estiu en punts de la costa.

El resum de pluges mostra la clara diferència entre el que ha plogut a l'interior o al nord i a la costa, on només en algun rogle ha plogut amb més alegria i intensitat.


Comencem la setmana amb un dimarts disfressat de dilluns amb domini del sol i amb ponent que a més de bufar amb ratxes moderades ens arribarà prou més fresc que durant el cap de setmana provocant l'inici d'un descens de les temperatures que tindrà continuïtat els dies següents.

Les temperatures quedaran tres o quatre graus més baixes que les d'ahir. Demà baixaran un parell de graus, i cada dia que passe els termòmetres marcaran un o dos graus menys marcant la recta final de la setmana valors més propis per l'època.


Demà dimecres l'oratge a més de fresc serà més inestable. El vent bufarà de mestral i arribarà ben fresc deixant les temperatures més altes 'ranteretes' als 20 graus. Els núvols creuaran la Comunitat Valenciana de nord a sud acompanyant els vents de mestral. Precipitacions no cal esperar moltes però atenció perquè als cims de les muntanyes del nord podria escapar-se alguna volveta de neu.


Cal estar atents a l'evolució de l'oratge a partir de dijous perquè serà un dia que començarà fresc i ventós però si com marquen les previsions els vents acaben girant a gregal les precipitacions podrien ser generals en acabar dijous i la nit de dijous a divendres a bona part del litoral i començaria un temporal marítim que anira a més tant divendres com dissabte.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"S'obri la porta als fronts atlàntics" "Últim dia de llevant"