Ágatha Ruiz de la Prada sorprén a tot el món apareixent en cadira de rodes en un acte de Madrid

La popular dissenyadora va patir un accident de motocicleta i haurà d'estar sis setmanes amb la cama enguixada
La dissenyadora va patir un accident de motocicleta | València Diari

 

Ágatha Ruiz de la Prada torna a estar al centre de totes les mirades, i esta volta no és per culpa de cap de les seues polèmiques declaracions o bé d'alguna típica idea d'allò més estrambòtica, sinó per motius de salut. I és que la dissenyadora s'ha presentat este dilluns en un acte de Madrid amb una cadira de rodes, un fet que ha causat preocupació entre tots aquells que l'admiren.

La dissenyadora va patir un accident de motocicleta

Afortunadament, l'origen de la seua condició té a vore amb un accident de motocicleta que va patir a començaments de la setmana passada, tal com ella mateixa es va encarregar d'explicar als mitjans que estaven allí concentrats. Per tant, no hi ha cap motiu per a patir pel benestar de la madrilenya.

El sinistre va tindre lloc el dilluns passat, 20 de maig, quan Ruiz de la Prada anava de paquet en la moto d'una d'amiga seua. Segons va fer patent, «vam passar per un lloc on hi havia un bol·lard i ella anava a tota velocitat», motiu pel qual van acabar accidentant.

Haurà d'anar sis setmanes enguixada i amb cadira de rodes

Ágatha Ruiz de la Prada sorprén a tot el món apareixent en cadira de rodes en un acte de Madrid | València Diari

 

A conseqüència dels fets, la dissenyadora es va trencar un os de la cama. Per tant, ara haurà de passar sis setmanes movent-se amb la cadira de rodes i amb la cama enguixada. Però fins i tot de les pitjors situacions es pot traure una lliçó.

En este cas, Ágatha Ruiz de la Prada té clar què li ha ensenyat l'accident: «Trencar-me la cama m'ha fet donar-me compte que hem d'ajudar més a la mobilitat de les persones», declarava la madrilenya, mostrant-se d'allò més contundent.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El perquè de les ferides del rei en la cara" "SALUT: L'aliment valencià que et millorarà la vista"