El fill de Camilo Sesto impedix homenatjar a son pare en Alcoi fins que s'òbriga el testament

Camilo Blanes confia «que després de l'obertura del testament es puga fer este homenatge»
El fill vol respectar l'última voluntat de son pare | La Coctelera

 

L'Ajuntament d'Alcoi ha suspés, a petició del fill de Camilo Sesto, la instal·lació d'una capella ardent el dilluns vinent perquè la seua ciutat natal poguera acomiadar al cantant. La decisió s'ha pres, segons ha relatat el consistori, després de què este mateix divendres s'haja rebut una cridada de l'advocat de Camilo Blanes Ornelas, únic fill de Camilo Sesto.

El consistori també ha rebut un correu electrònic que indicava el següent: «Camilo Blanes desitja respectar l'última voluntat de son pare, que no es coneixerà fins a l'obertura del seu testament. Per tant, fins que es produïsca esta obertura, no pot autoritzar l'ús de les seues cendres. Una volta es conega esta última voluntat, el meu client farà tot el que estiga al seu abast per a que es complisca en els seus termes».

El mateix correu ha agraït la iniciativa que han tingut des del consistori per homenatjar al cantant i «confiant que després de l'obertura del testament es puga fer este homenatge». Des de l'Ajuntament, una volta coneguda esta voluntat del fill, s'ha decidit suspendre l'acte destacant que «en tot moment, esta administració s'ha posat a la disposició de Camilo Sesto i els seus representants legals en vida i una volta coneguda la seua defunció».

De la mateixa manera, ha precisat que «a proposta del seu representant i marmessor testamentari» el consistori «va cedir les instal·lacions municipals, en el dia i hora que es va proposar, per a acomiadar a Camilo Sesto, fill predilecte i medalla d'or de la ciutat, propiciant que les alcoianes i alcoians, que ja li van mostrar el seu afecte i respecte en vida, pogueren acomiadar-lo». La instal·lació de la capella ardent estava prevista per a este pròxim dilluns des de les 17.00 hores.

«Alcoi està amb Camilo Sesto, des del respecte, l'afecte i l'agraïment per portar el nom de la nostra ciutat per tot el món i, en cap cas, propiciarem cap situació que puga danyar el seu record i la grandesa de la seua figura», han resolt.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Raquel del Rosario parla per primera volta de la malaltia del seu fill" "Risto es presenta a les eleccions del 10-N amb el partit PNLH"