Jesús Vázquez nega els seus problemes amb Hisenda

El presentador de Telecinco ha desmentit el deute dels 2,8 milions d'euros
Jesús Vázquez nega els seus problemes amb Hisenda | Telecinco

 

Recentment Jesús Vázquez ha sigut notícia, i no precisament pel seu nou programa en Telecinco 'Me quedo contigo', sinó pels seus suposats problemes amb Hisenda. Fa dies va eixir la sorprenent notícia que afirmava que el presentador va ser condemnat a pagar 2,8 milions d'euros a Hisenda per haver defraudat, entre 2006 i 2007, quatre milions d'euros. El presentador, durant anys, va estar utilitzant una empresa fictícia per a facturar els seus ingressos i pagar, d'eixa manera, menys impostos.

Negació absoluta sobre els problemes amb Hisenda

Jesús Vázquez ha negat rotundament eixe suposat deute a través d'una publicació en el seu compte d'Instagram. El presentador gallec ha desmentit tindre problemes amb l'Agència Tributària i ha iniciat el seu argument dient: «Vullc aclarir-vos que és fals que dega res a Hisenda».

Ningú ha parlat amb el presentador per a conéixer la situació

«Amb caràcter retroactiu, Hisenda ha canviat el criteri amb el que la major part de presentadors i col·laboradors de TV, actors i artistes tributàvem. Fins a eixe moment, per consell dels nostres assessors, confiàvem que era la forma acceptada i correcta de tributar», ha declarat Jesús Vázquez, de manera clara i concisa i donant explicacions sobre l'assumpte.

Per a donar per resolt el tema, Jesús Vázquez ha reiterat que: «En qualsevol cas, repetisc que la quantitat en discussió està abonada i desemborsada fa 3 anys i no tinc cap deute amb Hisenda», deixant clar d'esta manera que ningú li ha tocat per a contrastar la notícia: «¡Per cert! Ningú ha parlat amb mi per a conéixer la meua versió».

Mal moment per a Jesús Vázquez

L'actual presentador de 'Me quedo contigo', no està passant per un bon moment, ja que a part dels seus suposats problemes amb Hisenda, no acaba de trobar el programa adequat que el retorne al més alt del panorama televisiu. Este últim programa ha sigut molt criticat i la seua audiència no ha superat les expectatives.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La gran notícia familiar que canviarà la vida d'Alejandro Sanz" "La bona notícia que acaba de rebre el cosí de Reyes, únic supervivent de l’accident"