Letícia obliga a Felip a prendre la decisió que ha canviat la història

La reina està molt enfadada després dels escàndols del rei emèrit
La reina Letícia és el pilar fonamental del seu marit | València Diari

L'escriptora Pilar Eyre ha donat la seua opinió en ‘Sálvame' sobre la complicada situació de la Família Reial: «Crec que este ha sigut el moment més dramàtic per a esta família», li confessava a la presentadora del programa de 'Telecinco', Carlota Corredera.

  

El contundent comunicat del rei Felip VI, en el que rebutjava a l'herència de son pare, va provocar un gran xoc en la Casa Reial, afirmava Eyre: «Felip va relacionar a son pare amb operacions fosques», un fet que posa als reis en una situació molt difícil de cara al futur.

  

A pesar de tot, Eyre exculpa als monarques: «Felip i Letícia són dos persones netes. No han estat immersos en cap procés de corrupció. Ells no tenen la culpa però han sigut tacats», afegia.

Letícia enfadada amb el seu sogre

La periodista ha assegurat que Felip VI ho ha passat molt malament amb tota esta situació i es troba francament «dolgut» amb el rei emèrit, mentres Letícia es mostra «enfadada i amb raó», afirma Eyre.

Pilar Eyre va voler recordar que durant molt de temps no s'ha parlat molt bé de la família de la reina: «Que si el iaio taxista, mofant-nos dels seus orígens», però l'escriptora indica que no se'ls pot tirar res en cara: «La família de Letícia ha tingut un comportament exemplar i, a pesar d'això, en la família de Felip, amb estos gens tan aristocràtics, dos dels seus membres han comés irregularitats», finalitzava Eyre.

  

Esta situació tan escandalosa respecte als negocis sospitosos de Joan Carles ha provocat que Felip VI trenque, no només la connexió amb el rei emèrit, sinó, a demés, amb son pare. La reina Letícia s'ha convertit en estos moments en el suport més gran del seu marit, un moment en el que hauran de traure forces de flaquesa per a retornar la confiança a la població espanyola, que pareix totalment perduda.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els nous draps bruts de Felip VI que escandalitzaran al país" "Christian Gálvez aprofita el confinament pel coronavirus per a fer una dura confessió"