El missatge de Clara Lago en el pitjor moment de Dani Rovira

L'actriu ha publicat en les xarxes una preciosa frase
Clara Lago i Dani Rovira continuen molt units a pesar de ja no ser parella | Instagram

Clara Lago i Dani Rovira van començar la seua relació en 2013, duent a la realitat la història d'amor que van protagonitzar en 'Ocho apellidos vascos'. Durant anys van ser molt discrets pel que fa a la seua vida privada en comú, perquè l'humorista no se sentia còmode amb l'interès que despertava en el públic.

Però no totes les històries tenen un final feliç i es van separar en 2019. Tot i això la mateixa Clara deia «ens volem molt i ens voreu molt junts», demostrant que encara els unia una gran amistat que encara es refermaria més després dels durs moments que viu l'actor andalús. 

Units en la lluita contra el càncer

Dani Rovira va anunciar el passat mes de març que patia càncer i que estava començant la seua lluita per a combatre la malaltia. «Fa una setmana que m'ho han diagnosticat, encara que feia mesos que arrossegava cert cansament i malestar», començava relatant. «Tinc càncer. Ja té nom i cognoms: limfoma de Hodgkin».

Clara Lago ja va voler dedicar un emotiu missatge a qui va ser el seu company en la vida. «Amic, mestre, company de viatge i de l'ànima... no tinc dubte de què si la vida t'ha col·locat este aprenentatge en el camí, és perquè pots amb això, només et farà més gran i més savi del que ja eres», va escriure en les seves xarxes.

Per l'aniversari de l'actriu, Dani Rovira també va tindre un record amb ella. «Hui fa 30 anys que es van alinear les galàxies per a donar pas a una de les seues més fascinants creacions», li escrivia. I l'actriu li va contestar: «I als 23 vaig col·lidir amb Urà i va canviar la meua òrbita... però quin tros de viatge interestel·lar».

Ara, un volta Rovira ha acabat ja amb les seues sessions de quimioteràpia, Clara Lago ha escrit un missatge molt emotiu que tota apunta va dedicat a ell. «M'encanta la persona en la que em convertisc quan estic amb la persona en la que et convertixes quan estàs amb mi», publicava en Instagram.  

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"María Teresa Campos sap a on està el rei emèrit i ho revela en 'Sálvame'" "Els àudios que demostren que Froilà té un 'affaire' amb una famosa de Telecinco"