Mor Nicolás Dueñas, actor de la sèrie 'Aquí no hay quien viva'

També va tindre una gran participació en l'àmbit del teatre
Imatge de Dueñas durant una escena en la sèrie 'Aquí no hay quien viva' | Atresmedia
 

Jornada de dol en el món de les arts escèniques espanyoles després de conéixer-se la mort de Nicolás Dueñas, un dels actors més mítics de la televisió i el teatre del nostre país. Segons ha informat 'El País', l'actor ha mort a causa d'un càncer este dissabte, 2 de novembre, a l'edat de 78 anys en Madrid. Dueñas ha sigut incinerat durant la jornada de diumenge, 3 de novembre, en el Tanatori Sud de la carretera de Toledo, a les 14.30.

Nicolás Dueñas va nàixer en Consuegra (Toledo) en 1941 i la seua gran aparició va ser en 'La busca' (1966). A partir d'eixe moment mai deixaria d'estar lligat laboralment a l'àmbit de les arts escèniques espanyoles. Un dels papers que més es recordarà de l'actor és el de 'Rafael', el pare de 'Lucía' en la mítica sèrie humorística 'Aquí no hay quien viva', que es va estrenar l'any 2003.

Aparicions en televisió

Nicolás interpretava a 'Rafael', un empresari fred i especulador | Atresmedia
 
Tot i això, també ha participat en altres produccions televisives com 'Cosas de dos', 'El súper', 'El Comisario', 'La familia Mata', 'Mediterráneo', 'Hermanos y detectives' i 'La banda de Pérez', entre altres. 
 

El món del teatre

Es va introduir al món de la dramatúrgia després de formar part del Teatro Español Universitario de Madrid. Va fer obres com ‘Los Buenos Días Perdidos’, ‘Cuplé’, ‘Abejas en diciembre’, ‘Toc Toc’, ‘Aquí no paga nadie’, entre moltes altres.

Divorciat i amb dos filles 

Lola Dueñas, filla de l'actor Nicolás Dueñas | Europa Press

Va estar casat durant molts anys amb María Navarro, amb la qui va tindre dos filles. Una d'elles, Lola Dueñas, també treballa actualment en l'àmbit escènic. Després de separar-se de Navarro, també se li van conéixer relacions amb la seua companya Emma Ozores. Però durant l'última etapa de la vida, ha estat vinculat amb Mar Fernández. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La possible 'jugada' sentimental de Neymar a Maluma" "Vídeo: María Jesús i el seu acordió es despedixen de Benidorm"